Rólunk

Tapasztalattal rendelkező szerelők

Munkánk során segítséget nyújtunk mindennemű épületgépészeti folyamat lebonyolításában. Többek között gázszerelés munkák, fűtésszerelés és vízszerelés szakterületein belül nyújtunk 100%-os segítséget. Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Gázszerelés

Gázszerelő szakemberre viszonylag ritkán van szükség, hiszen szerencsére ritkán hibásodik meg a gázkészülékünk vagy érzünk szivárgást. Annál fontosabb viszont, hogy ezekben a ritka esetekben megbízható és valódi szakértelemmel rendelkező gázszerelő végezze el a munkát, méghozzá a lehető legrövidebb határidővel. Gázszerelő kollégáink minden nap állnak megrendelőink rendelkezésére, legyen szó akár gáztűzhely, vízmelegítő vagy gázkazán szerelésről, felújításról és beszerelésről. A gáztervek, engedélyek és gázbekötés ügyintézésétől egészen a gázcsövek kiépítéséig számíthat ránk.

Fűtésszerelés

A teljes fűtési rendszer kiépítését elvégezzük, legyen szó akár hagyományos radiátoros fűtésről vagy padlófűtésről, falfűtésről. A későbbiekben ezek karbantartását, javítását is vállaljuk. A fűtésszerelés minden területén több évtizedes tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Cégünk további szolgáltatásairól bővebben a "szolgáltatások" menüpontban olvashat. Vállalkozásunk 40 év szakmai tapasztalatát gyűjtötte össze az épületgépészet különböző területeiről. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkat családi vállalkozás keretein belül folytatjuk. Képzett szakembereink folyamatosan állnak megrendelőink rendelkezésére. Amennyiben szeretne bővebb információt kérni szolgáltatásainkról, úgy kérjük hívjon vagy írjon nekünk a "kapcsolat" menüpont alatti lehetőségek közül választva.